Nyárbúcsúztató Máriapócson
2019. 09. 02.

Minden évben azt gondoljuk, milyen jó lesz, ha jön a hosszú nyári szünet, mennyi mindent fogunk csinálni és milyen sok helyre eljutunk most. Szerencsére így volt az idén is. Viszont ahogy a többi, úgy ez a nyár is eltelt, méghozzá nagyon gyorsan.

Így idén is megrendezésre került Szeretetszogálatunk szokásos nyárbúcsúztató rendezvénye Máriapócson, a Kegytemplom előtti téren. Az időjárás kegyes volt hozzánk, napsütéses péntek virradt ránk. A Szeretetszolgálat összes gyermeke és dolgozója összegyűlt, hogy együtt töltsük a napot. A reggeli imádság után a gyerekek számtalan foglalkozás közül választhattak: kosárfonás, papírforgó készítés, csillám tetkó készítés, 1 perc és nyersz feladatok, ügyességi játékok.

Vidám hangulatban telt a délelőtt. Zajos forgatag lepte el a templom előtti teret. A  már megszokott népi játékosokon és ugráló várakon kívül  a fellépők igyekeztek megmozgatni a gyerekeket, bevonni őket a műsorukba. Így tette ezt a léggömbalkotásokat felvonultató „Csucsa” bohócon, a volt nevelőszülős zumbázó gyermeken keresztül az igazi gyermekműsoros repertoárt felvonultató Libavonaton át mindenki.

  Többen felkeresték a gyermekek és felnőttek közül a Toborzóiroda kivonuló sátrát is, ami a pályaválasztásban lehet a későbbiekben nagy segítségükre.

  Míg a gyerekek játszottak, kézműveskedtek, addig a felnőtteknek volt lehetősége egy kis egészségügyi kontrollra, ami vérnyomás és cukorszint mérésben nyilvánult meg. Természetesen beszélgetésre is maradt, jutott idő bőven. Tapasztalatcsere, nyári élmények, minden apróság szóba került.

   Az eseménydús délelőtt után jóízűen fogyasztotta el mindenki a finom ebédet. Élményekkel telve és jóleső fáradtsággal tért haza mindenki.

Rendezvényünket az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés