A Megbecsülés napja Újszászon
2023. 08. 30.

Újszász Város Önkormányzata minden évben - egy családi nap keretében – köszönti a szociális ágazat dolgozóit.A Megbecsülés napja elnevezésű rendezvényt idén augusztus 26-án tartották, melyre meghívást kaptak az újszászi Szent Márton Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ munkatársai is. Az eseményen - a színes programok mellett - főzőverseny is megrendezésre került.

A Szent Márton Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ dolgozói családtagjaikkal vettek részt a programon, akikhez a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat lelki vezetője, Kapin István atya és felesége csatlakozott. A szociális intézmény két csapattal nevezett a versenyre: a női munkatársak a „Szent Márton angyalait”, a férfiak a „Kastély zsiványai” néven. Az alkalmi szakácsok sertéspörköltet készítettek a bográcsban, melyhez az alapanyagot az önkormányzat biztosította. A versenyt eredményesen zárák, ugyanis a Szent Márton angyalai 3. helyezést értek el, a Kastély zsiványai pedig oklevelet kaptak kiemelkedő teljesítményükért.

A Megbecsülés napja rendezvényen mindenki megtalálta a neki tetszőt, a gyerekeknek légvárral, csillámtetoválással, íjászkodással, családi kvízzel kedveskedtek, a felnőtteknek pedig egész nap szólt a nóta, emellett volt retro disco és zenei kívánságműsor, majd a tombolasorsoláson értékes nyeremények találtak gazdára, a nagy meleget pedig a zagyvarékasi önkéntes tűzoltók vízpermetezéssel próbálták enyhíteni. Az önkormányzat - többek közt - hideg vízzel, üdítővel, almás pitével, Pócs János országgyűlési képviselő pedig dinnyével járult hozzá a naphoz.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés