A mozgás maga az élet
2022. 05. 24.

Május számos ünnepe között, az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ, hajdúdorogi otthonában múlt héten a mozgás jegyében szerveztek programsorozatot. A mozgás nem csak a mindennapok természetes szükséglete, de igazi örömforrás. Sőt, annál több, egészségünk védelmének egyik eszköze is lehet.

A mozgás hetében így helyet kapott egy olyan közös torna - gyógytornász vezetésével -, ami nem a rendszeres foglalkozások tematikája szerint valósult meg, hanem mint a hét nyitóeseménye. A táncot nem csak szemlélték lakóink Dósa Bátor szólótáncos előadásában, hanem maguk is ropni kezdték az ismerős dallamokra. A sport, a játék mindenkit „megmozgatott”. A sorversenyek és ügyességi feladatok önfeledt pillanatokat okoztak lakóknak és dolgozóknak egyaránt. Az elveszített szabadságot adja vissza az egyéni mozgásterápia és az azt segítő gyógytorna, illetve a tornagyakorlatok.

Tavaszutó hónapjában a természet végleg ledobja téli mozdulatlanságát magáról és teljesen megújul.  A mozgás maga az élet. A torna, a játék, a sport pedig az élet igenlése.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés