Adventi készülődés – Mikulásváró Hajdúszoboszlón
2022. 11. 29.

Advent csodálatos, várakozással teli időszakában a hajdúszoboszlói Szent Lukács Görögkatolikus Idősek Otthona munkatársainak is nagyon fontos, hogy az intézmény ellátottjaival a készülődéssel, a hagyományok felelevenítésével átélhessék a közelgő ünnep bensőséges hangulatát, hiszen ilyenkor mindenkiben felerősödik az elcsendesedés, a belső béke utáni vágy.

A karácsonyt megelőző hetekben az idősek otthonában zajló programok, kreatív foglalkozások segítik a lakókat ráhangolódni az ünnepre, kicsit elmélyülni saját lelkükben, hogy észrevegyék azokat a mindennapi ajándékokat, amelyeket Istentől kapunk.

Az együtt töltött idő, a közös emlékek, az apró figyelmességek, ajándékok minden életkorban nagyon fontosak, ezért is gondolták úgy a hajdúszoboszlói intézmény lakói és munkatársai, hogy ebben az évben különleges meglepetéssel készülnek az Éltes Mátyás Általános Iskola tanulóinak a közelgő Mikulás jegyében. Nagy szorgalommal és még nagyobb szeretettel készültek az ablakba való kiscsizmák, hogy december 6-án finomságokkal megtöltve kerülhessenek a gyerekek kezébe.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés