Adventi Szavalóverseny
2018. 12. 05.

Adventi Szavalóversenyt szervezett a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Országos Egyházi Módszertani Intézménye

Adventi Szavalóverseny

 

  1. december 1-jén Adventi Szavalóversenyt szervezett a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Országos Egyházi Módszertani Intézménye. A Szent Lukács Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ II.sz. Szakmai Egységéből 3 fő gondozott gyermek jelentkezett a megmérettetésre. A helyszínre érve tapasztaltuk, hogy nagyon sok versenyző érkezett az ország különböző gyermekvédelmi intézményeiből. Gyönyörű verseket hallhattunk, majd egy finom vasárnapi ebédet is elfogyaszthattunk az eredményhirdetés előtt. A kategóriák életkor alapján lettek felosztva.

Eredményeink:

  • Balogh Zsaklin Tamara I. helyezés,
  • Sankó Regina I. helyezés,
  • Veres Vivien I. helyezés.

Ezúton is köszönjük a szervezést Daám Tibornak a pasztorációs munkacsoport vezetőjének. Oklevéllel, csokoládéval és egy értékes könyvvel is gazdagodtak gyermekeink, a jutalmazás azonban itt nem ért véget, hiszen a hazafele úton Fényes Zsolt intézményvezető úr egy debreceni cukrászdába közös süteményezésre invitálta őket, ahol kötetlenül lehetett beszélgetni a versennyel kapcsolatos élményekről.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés