Ajándékot adni és kapni is jó!
2022. 12. 02.

A közelmúltban az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ hajdúnánási telephelyén élő idősek tiszteletére és szórakoztatására rendezett programokon nagy örömmel vettek részt az ellátottak. Az októberben több héten át zajló események egyik eleme az idősek köszöntése és megajándékozása volt.

Az intézmény munkatársai által szervezett eseménysorozat nem minden programja az épületen belül, hanem azon kívül is zajlott. Egyik nap ugyanis meglátogatták a Hajdúnánási HÁLA Állatvédő Alapítvány telephelyét, ahová az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ lakói által készített pihe-puha kutyapárnákat vittek. Az alapítvány munkatársai és az általuk gondozott kis védencek nagy örömmel fogadták a számukra rendkívül értékes ajándékot. A látogatás során a menhely vezetője több, barátságos kutyát is kihozott a kennelekből, akik nagyon jó hatással voltak az idősekre.  

Az intézményben a programsorozat részeként kézműves napot is tartottak, amikor a lakók a szalmafonás technikájával ismerkedhettek meg. Egy következő alkalommal pogácsát sütöttek az ellátottak közreműködésével. Amíg kelt a tészta, egy kis mulatságot is rendeztek, ami színesebbé tette a szürke hétköznapokat a lakók és a dolgozók számára egyaránt.

 

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés