Az élelmiszerbank is segítette jószolgálati tevékenységüket
2021. 12. 20.

A Karitatív Iroda munkatársai egész éven át többféle forrást is felkutatnak, hogy segíteni tudják a rászorulókat. Jószolgálati tevékenységük, küldetésük és munkájuk végzéséhez december elején a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából nagy mennyiségű tartós élelmiszer és tisztítószer adomány érkezett a szervezethez.

- Nagy örömmel vesszük, ha több helyről, különböző felajánlások érkeznek hozzánk, amelyet aztán a legmegfelelőbb helyekre, családokhoz, rászorulókhoz juttatunk el. Munkatársaimmal egész éven át, lehetőségeinkhez mérten segítjük a rászorulókat, de a karácsonyt megelőző időszakot igyekszünk kiemelten kezelni, hiszen elsődleges célunk, hogy valamennyi embertársunk számára emberi körülmények között telhessenek az ünnepek.– mondta Sveda Anita, a Karitatív Iroda vezetője.

Az élelmiszerbank által felajánlott adományt 500 hátrányos helyzetű személy részére a napokban adták át a Karitatív Iroda munkatársai, abban a reményben, hogy ezzel hozzájárulhatnak ahhoz, hogy sikerüljön szebbé tenni a karácsonyi ünneplésüket.

Az ajándékcsomagok tartós élelmiszert, konzerveket, üdítőt, mosókapszulát tartalmaztak. Az adományozó Lego vállalatnak köszönhetően az élelmiszeradományok mellé egy-egy játékcsomaggal szerettek volna örömet szerezni, ezért azoknak a családoknak, amelyekben 5-10 éves gyerekeket nevelnek a gyártó jóvoltából egy kis játékkal egészítették ki az ajándékcsomagot, hiszen ez az a korosztály, amelyik a leginkább élményekkel teli szeretné megélni a karácsonyt.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés