„Bízd gondjaidat az Úrra,…”
2023. 06. 26.

„Bízd gondjaidat az Úrra, Ő majd megerősít, nem hagyja, hogy az igaz meginogjon!” (Zsolt 55,23) Ezzel a mottóval rendezte meg a 3. szakmai napját, 2023. június 3-án Debrecenben, a Megtestesülés Plébánián, a Debrecen- Nyíregyházi Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata, melyre a szakmában dolgozók, önkéntesek, egyházi személyek és civileket kaptak meghívást.

A hajdúszoboszlói Szent Lukács Görögkatolikus Idősek Otthonából öt fő dolgozó és egy lakó élt a lehetőséggel, hogy részt vegyen a programon.

A nap alaphangulatát a Palánki Ferenc püspök úr által bemutatott szentmise adta meg, amit a meghívott előadók tovább fokoztak.

A meghívott előadók, Törőcsik Júlia Mária SSS lelki gondozó, pszichológus, dr. Mézes Zsolt László teológus, mentálhigiénés szakember, valamint dr. Fodor Réka missziós háziorvos voltak. A témák között a küldetésük értékessége, a testi-lelki egészség egyensúlya, illetve afrikai missziós élménybeszámoló is szerepelt, kihangsúlyozva a hála és hit fontosságát.

Az érintett témák délután kiscsoportos műhelymunka során továbbgondolásra kerültek.

A meghívás, a szívélyes fogadtatás, a szervezés, a vendéglátás, illetve értékes tartalommal eltöltött nap, Berényiné dr. Felszeghy Mártának, a Kórházlelkészi Szolgálat koordinátorának köszönhető.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés