Boldog nőnapot!
2024. 03. 08.

„Erő és méltóság árad róla, és nevetve néz a holnap elé. Szája bölcsességre nyílik, és nyelve szeretetre tanít.” (Péld. 31:25-26)

A nemzetközi nőnap a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak napja, melyet Magyarországon 1948 óta, minden év március 8-án tartanak, a nők iránti tisztelet jegyében.

/uploads/2024/03/unnamed-3.jpg

A füzesgyarmati Szent Mihály Görögkatolikus Idősek Otthonában is köszöntötték a hölgyeket nőnap alkalmából.

Koncz Imre polgármester, Füzesgyarmat Város nevében, Kapin Pisti atya pedig a fenntartó, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat nevében köszöntötte az intézmény női ellátottait és dolgozóit.

Az ünnepeltek virágot és édességet kaptak a megbecsülés jeleként. Kiss Jánosné intézményvezető az idősotthon képviseletében adott át ajándékot, melynek kiosztásában a férfi vendégek voltak segítségére. A rendezvényre az intézmény ellátottjai is készültek, szívet melengető versekkel és kézműves virágcsokorral kedveskedtek nőtársaiknak.

A programot ünnepi ebéd követte, amely után intézményvezető asszony és Kapin atya a programról egészségügyi okból távol maradó, fekvő ellátottakhoz is virággal köszöntöttek, amelyet meghatódva fogadtak.

 

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés