Challenge day Újszászon
2023. 09. 27.

A több hektárnyi erdő oxigénterápiája és a nyárias, meleg idő utolsó mosolya, újabb alkalmat nyújtott a mozgásra az újszászi Szent Márton Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központban.

A program célja az egészség megőrzése mellett az is volt, hogy lehetőség teremtsen az újszászi Zagyvaparti Idősek Otthon ellátottjaival az intézmények közötti kommunikáció és a baráti viszony fenntartására, mélyítésére.

A délelőtti program elnevezése Challenge day volt, mely köszöntővel, zenés bemelegítő tornával és - a gondozottak részére - a sportállomások megismertetésével kezdődött. A zöldterület helyet adott íjászatnak, footgolfnak, lengőtekének, dartsnak és petangnak, ami fakultatív módon adott esélyt elsajátításukra.

A pályán büfé üzemelt, ahol minden résztvevő frissülhetett limonádéval, és  zsíros kenyérrel pótolhatta az elvesztett energiát.

A kihívás napjának zárásaként az intézmény lelki vezetője, Tóth Ferenc atya adta át a díjakat a sportolóknak oklevél és édesség formájában, az egyéni összetett győztest pedig ajándékcsomaggal  jutalmazta.

A program tartalmasan, jó kedélyűen telt.  Ismét egymást segítő összefogást tapasztalhattak meg a szociális intézmények ellátottai.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés