Családi nap Hajdúdorogon
2023. 07. 21.

Harmadik alkalommal vettek részt az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ lakói - július 15-én - a Hajdúdorogi Apák Egyesülete által szervezett családi napon. Az eseményre a Hajdúdorogi Székesegyház udvarán és a Szent Bazil Általános Iskola udvarán került sor.

A nap a Székesegyházban közös imával vette kezdetét, ezt követően Horváth Zoltán, a város polgármester köszöntötte a részvevőket, majd Simicskó István, a KDNP frakcióvezetőjének tanúságtételét és gondolatait hallgathattuk meg a család, a kis közösségek, a nemzet és az apák szerepéről.

A színes programok között az egyik legemlékezetesebb a selfi fal előtti fotózás volt. A családi napon szerzett élmények az intézmény lakóinak jókedvét, a felszolgált ízletes ételek éhségünket csillapították.

Az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ ellátottjai mindig szívesen látogatnak el a különböző hitmegerősítő, kulturális, vagy szórakoztató rendezvényekre, ahol a családok apraja-nagyja szeretetükkel, törődésükkel veszik körbe őket.

 

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés