Élelmiszergyűjtés az Attila téren
2021. 04. 25.

Sokan éhesen hajtják álomra fejüket

És ez nem túlzás. Ugyanis ami nekünk megszokott, evidens, az másoknak sajnos nem az. Debrecenben, az Attila téri Görögkatolikus Szolgáltatóponton nap, mint nap találkoznak a kollégáink olyan emberekkel, akik napi megélhetési problémákkal küzdenek: legyen az tisztálkodással, ruházkodással kapcsolatos, de a legfőbb probléma mégis az élelmiszerhiány.

Karácsony előtt számos adománygyűjtést szerveznek országszerte. Az ünnep közeledtével sokakban megszólal a lelkiismeret: szeretne rászorulókat támogatni, ezzel is kifejezve háláját a jó Isten felé, hogy neki és a szeretteinek nem kell nélkülöznie. Ez becsülendő, és nagyon köszönjük a támogatottak nevében is! De miért ne lehetne évközben is gondolni rájuk? Erre buzdítunk most mindenkit, aki megteheti, hogy csatlakozzon a tartós élelmiszergyűjtési akciónkhoz!

A Szent Lukács Görögkatolikus Szolgáltatóponton (Debrecen, Attila tér 7.) most is várják a felajánlásokat. Tartós élelmiszert, ruhaneműt, cipőt, játékokat, könyveket lehet bevinni a Szent Lukács Görögkatolikus Karitatív Iroda munkatársaihoz.

Milyen tartós élelmiszerre lehet szükség?

Liszt, cukor, olaj, rizs, konzervek, tészta, stb. A jövőben folyamatosan történik az adományok gyűjtése, ill. az adományok szétosztása a beérkező kérelmek alapján. Emellett továbbra is rendelkezésünkre áll Debrecenben egy raktárhelyiség, mely alkalmas ruhák, tartós élelmiszerek és kisebb méretű tárgyi eszközök tárolására. A jövőben is várjuk az Önök felajánlását is.

Hol adhatom le az adományokat?

Szent Lukács Görögkatolikus Szolgáltatópont
4029 Debrecen, Attila tér 7.
Nyitva: hétfőtől péntekig 8.00-12.00 között

Ezúton is köszönjük minden önzetlen embernek, aki így évközben is gondol a nehézsorsúakra! Életükre Isten áldását kérjük!

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés