Évzáró
2019. 01. 16.

Évzáró értekezletet tartott a Debreceni és Nyírségi Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ

Évzáró értekezletet tartott a Debreceni és Nyírségi Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ 2018. december 14-én. Az eseménynek a Görögkatolikus Metropolitai Hivatal aulája szolgált helyszínül. A szakmai egységek dolgozói, nevelőszülők és a gazdasági egység tagjai gyűltek össze, hogy meghallgassák a szakmai egységek vezetőinek éves beszámolóját. Az évzáró értekezletet Tripsó Zoltán igazgató úr nyitotta meg, majd felkérte Szentesi Csaba atyát, hogy az ünnep jegyében szóljon az egybegyűltekhez.

A közös ima után a beszámolók következtek. A szakmai vezetők évértékelő beszámolóinak felépítése változatos volt, azonban tartalmuk és stílusuk illeszkedett az adott ember személyiségéhez. Mindhárman más szempontok alapján építették fel évértékelő beszédüket. Kertiné Gulyás Mónika, a nevelőszülői hálózat vezetője az érzelmekre fektette a hangsúlyt. Angyal Katalin, az I. számú gyermekotthon vezető a pontos, precíz, adatokkal alátámasztott szakmai munka értékelése mentén haladó beszámolót készített. Mester Viktória a II. számú gyermekotthon vezetője az élményekre helyezte a hangsúlyt. Mindez hűen tükrözi, hogy milyen sokszínű is intézményünk, és az egyes emberek együtt milyen jól kiegészítik egymást, így alkotva egy csapatot, akik jól tudnak együttműködni.

A beszámolók meghallgatása után a jubileumi dolgozók jutalmazása következett.

Elismerésben részesült: Hutóczki Jánosné 25 éves, Ratku Józsefné 25 éves, Rása Zoltánné 30 éves, Antal Béláné 40 éves, Koroknainé Székelyhidi Margit 25 éves és Tripsó Zoltán István 40 éves jubileumi jutalomban részesültek.

Az értekezlet közös imádsággal zárult, melyet finom ebéd követett, ahol az ünnepi készülődés hevében és az év végi hajrában kicsit megállhattunk, hogy beszélgessünk, – néhány órára félre téve a rengeteg teendőt, ami még az idén vár ránk – hogy aztán újult erővel „futhassunk” tovább, hogy rendben zárjuk az évet, s hogy szebbé tegyük a gondoskodásunkban nevelkedő gyermekek karácsonyát!

 

Iván Ibolya     

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés