Felhívás!
2021. 03. 12.

Neked „csak” egy Ima, de lehet másnak MINDEN!

Ezzel a mottóval indítottak útjára egy videós kihívást a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat munkatársai, akik a gyermekvédelmi hálózatban dolgoznak. Keresik elsősorban gyermekek és fiatalok jelentkezését (lakásottohonokban és nevelőszülőknél élő), akik a fent említett programsorozat keretén belül a hangjukat adnák - csak egy ima, ennyi az egész. A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat dolgozóiért, ellátottjaiért, betegeiért, és gyógyulásért imádkoznánk minden nap 2021. Pünkösdjéig!

Ezt a programunkat a járványhelyzet hívta életre, amikor is egyre több a megbetegedések száma, s minden nap jól esne egy ima a betegekért, a dolgozókért, az ellátottakért. A honlapon (http://www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu/) minden nap megjelenik egy videó/hangfájl, amiben egy gyermek olvas fel egy bibliai igét, vagy idézetet, és elhangzik egy ima. Neked csak a hangod fog megjelenni, amelyet egyszerűen telefonod hangrögzítőjével veszel fel. Mi elküldjük azt, hogy neked mit kell felolvasnod, neked pedig a megadott időre vissza kell küldened. Nem hosszú idő, maximum két perc, így bárki meghallgathatja akár főzés, mosogatás közben is a nap bármely szakaszában. Akár a kórházi ágyon vagy a beteg ágyon fekve, akár a szobád egy kis zugában te is velünk együtt imádkozhatsz. Lehet neked „csak” egy IMA, de másnak ez jelenthet MINDENT! ebben a kiszolgáltatott helyzetben.

Minden hétnek meglesz a témája, minden héten egyszer bejelentkezik Csaba Atya egy kis történettel, és a hét többi napján pedig a Te hangodon lesz a napi ima!

Továbbá várunk gyermekrajzokat, amelyek a kisvideóban megjelenhetnek a háttérben! A rajzok témája: a gyógyulás, az ima, a betegápolás!

Nem kell mást tenned, csak az alábbi elérhetőségeken jelentkezni, SMS-ben vagy e-mailben az alábbi adatok megadásával: Név, életkorod, tartózkodási helyed, elérhetőséged, gyermekvédelmi gyámod neve. Ne feledd, neked csak a hangod kell és persze a rajzod! Bátran jelentkezzetek, 70 hangra van szükségünk!

Jelentkezési határidő: folyamatos, de legkésőbb 2021. április 30. 10:00 óra

(a rajzokat folyamatosan várjuk egészen 2021. május 10-ig)

Első bejelentkezés a honlapon: 2021. március 18. csütörtök, s ezt követően minden nap Pünkösdig.

Kövess minket! „ Csak egy IMA, ami lehet MINDEN!” Elérhetőségek: mesterviktoria@gmail.com és a +36/20/322-3073

Szeretettel: Szentesi Csaba Atya és Mester Viktória

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés