Idén is küldenek SMS-t a böjti időszakban
2019. 11. 13.

A napindító gondolatokat regisztrációs üzenet után negyven napon keresztül ingyenesen fogadhatják

Az adventi bűnbánati időszak november 15-én veszi kezdetét és december 24-én fejeződik be: akárcsak a húsvétot megelőző nagyböjt, ez az időszak is negyvennapos. A keresztény világ egyik legnagyobb ünnepére való felkészülést idén is SMS-ekkel segítjük, melyekre november 14-ig lehet regisztrálni. Többéves hagyomány, hogy a karácsonyi felkészülést segítve rövid, tartalmas lelki gondolatokat küld a Görögkatolikus Egyház SMS-ben az azt igénylő híveknek.

A napindító gondolatokat (egy nem emelt díjas) regisztrációs üzenet után negyven napon keresztül ingyenesen fogadhatják. Kérjük, küldje el teljes nevét a +36 (30) 181 3893-as telefonszámra november 14-én 12:00 óráig arról a készülékről, melyre a gondolatokat meg szeretné kapni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak magyarországi számra tudunk SMS-t küldeni!

Adatkezelési tájékoztató: A megadott adatokat (nevet és telefonszámot) a hatályos magyar és európai adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük, kizárólag a bűnbánati SMS-ekhez használjuk, harmadik félnek nem adjuk tovább. Az adatokat külön kérésre azonnal, de legkésőbb a bűnbánati időszak végén maradéktalanul töröljük rendszerünkből.

Hajdúdorogi Főegyházmegye

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés