Idősek hava
2023. 11. 06.

Az idősek hónapja alkalmából, októberben a hajdúszoboszlói Szent Lukács Görögkatolikus Idősek Otthonában is több, ünnepi eseményt és programot szerveztek a lakók tiszteletére és köszöntésére.

Október 16-án a Bárdos Lajos Általános Iskola művészettagozatos diákjai és az Éltes Mátyás Általános Iskola és Kollégium tanulói léptek fel zenével, énekkel és tánccal. Az intézmény lakói pedig paródiával és verssel készültek erre a napra.
Október 25-én a Bárdos Lajos Városi Pedagógus kórus megzenésített Petőfi versekkel, őszi dalokkal lépett fel az intézményben, melyet a lakók kitörő örömmel fogadtak.
Október 30-án zárult az Idősek Hónapja programsorozat, a lakók versekkel, népdalokkal és saját mesékkel készültek a zárónapra. A nap fénypontjaként Kiss Sándor hajdúszoboszlói tangóharmonika művész régi slágerekkel, népdalokkal örvendeztette meg az időseket, akik szívesen kapcsolódtak be a közös éneklésbe. Tombolasorsolással folytatódott a zárónapi ünnepség, ahol minden résztvevő nyert kisebb – nagyobb ajándéktárgyakat, édességet.

Szeretetvendégséggel ért véget az Idősek Hónapja ünnepségsorozat, megköszönve minden résztvevőnek, fellépőnek a közreműködését.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés