Idősek napja Újszászon
2022. 10. 11.

Október az idősek hónapja, október 1. az idősek világnapja. Ebből az alkalomból az újszászi Szent Márton Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ időskorú részlegén is köszöntötték az idős- és szépkorú lakókat. Színes, vidám műsorral készültek a gondozók és ellátottak a programra.

Elsőként Kovács Anett intézményvezető köszöntötte az egybegyűlteket, majd Kaló Istvánné Újszász város alpolgármestere adta át jókívánságait az ünnepelteknek. Az időskorúak részlegének szociális munkatársa által elmondott ünnepi beszéd után egy vers következett az intézmény egyik ellátottjának előadásában. Mindezek utána felcsendült a régi és megunhatatlan klasszikus, a „Nem csak a húszéveseké a világ…” című közismert nóta az Szent Márton Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ énekkarának előadásában, amelynek éneklésébe mindenki bekapcsolódott. Az idősek meghatódva és könnyes szemmel nézték végig, élték át a varázslatos pillanatokat.

A program végén az időseket üdítővel és teasüteménnyel vendégelték meg, melyet az időskorú részleg egyik ellátottjának hozzátartozója ajánlott fel az ünnepi alkalomra. Kaló Istvánné alpolgármester sem érkezett üres kézzel, Újszász város nevében minden ellátott részére egy doboz édességet és üdvözlőkártyát adott át. Pócs János országgyűlési képviselő is gondolt az intézményben élőkre, és mindenkinek egy-egy cserép virágot és üdvözlőlap küldött. A virágokat az ellátottak az időskorú részleg kertjébe ültették ki.

 

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés