Időseknek szóló programsorozat indult Újszászon
2023. 10. 17.

Újszász Város Önkormányzata az idősek hónapja alkalmából rendezvénysorozatot indított a nyugdíjas és szépkorú városlakók számára. A program megnyitóját október 12-én – a település művelődési központjában - tartották, melyet a város polgármestere, Dobozi Róbert indított útjára.

Az eseményen részt vettek - a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat intézménye -, a Szent Márton Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ ellátottjai is.
Az idősek hónapja alkalmából szervezett programon a résztvevők megtekinthették Demény Gabriella, Cserhát Kortárs Iparművész díjas, Nívódíjas textilszobrász, festő, ökodesigner textilbe öntött szobraiból, festményeiből nyílt kiállítást. Testi és lelki felfrissítés céljából Dobozi Andreával csikung gyakorlatokat végezhettek. Az eseményen az Én is vagyok! Egyesület mozgáskorlátozottakat segítő eszközöket mutatott be, melyeket ki is próbálhattak. A rendezvényt Hevér Enikő, az Újszászi Rendőrőrs r. századosa, megbízott őrsparancsnok bűnmegelőzés témakörben tartott előadása zárta, amely az idősek éberségét erősítette, hogy ne váljanak áldozattá.

 

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés