Itt a farsang, áll a bál
2020. 02. 21.

Közösségformáló ereje van az összejövetelnek

Február 22-én gyűlt össze a Debreceni és Nyírségi Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ I. számú Gyermekotthonának apraja és nagyja. A mulatságnak - Tóth Elek atyának köszönhetően - a parókia különterme adott otthont.

Önfeledt kacagástól és csevegéstől volt hangos az udvar. Mindig nagyon várják a gyerekek a közös programokat, amikor az összes lakásotthon együtt van. Már a beöltözés is zajosra sikeredett, hangosan találgattuk, hogy ki minek öltözött és nagyokat nevettünk egymás bohóckodásán. A jelmezes felvonuláson és bemutatkozáson mindenki temperamentumának megfelelően szerepelt. A hangulatot a téglási gyerekek cigánytánca alapozta meg. A legviccesebb bevonulás a nyíracsádi Malom utcai lakásotthoné volt, a macska lányok, a hercegnők és a kis bohóc, akire három testőr vigyázott, élükön a Darth Vader maszkos, esőkabátos lakásotthon vezetővel. A hangulat a játékos feladatok alatt csak tovább fokozódott, az ügyességi feladatok során nagyokat nevettünk a résztvevők próbálkozásain.

A nyíracsádi lakásotthonok dolgozói finom ebéddel készültek, a desszert pedig ízletes farsangi fánk volt. A nap végén díjazták a legjobb jelmezt, a legaktívabb résztvevőket, a legcukibb jelmezt, a legaktívabb felnőtteket, a legjobb vendéglátót, sőt még azt is, aki a legtöbbet volt láb alatt. Elégedetten, élményekkel tele indultunk haza mindannyian.

Iván Ibolya

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés