Karácsony előtti adománygyűjtés
2020. 12. 02.

Az ünnep előtt sokan gondolnak a nélkülözőkre

Karácsony előtt számos adománygyűjtést szerveznek országszerte. A Szent Lukács Görögkatolikus Szolgáltatóponton (Debrecen, Attila tér 7.) is várják a felajánlásokat az adventi időszakban. Tartós élelmiszert, ruhaneműt, cipőt, játékokat, könyveket lehetett bevinni a Szent Lukács Görögkatolikus Karitatív Iroda munkatársaihoz.

Nemrégiben egy (neve elhallgatását kérő) debreceni vállalkozó ajánlott fel több mint 120.000 forint értékben tartós élelmiszert. Ezúton is köszönjük nagylelkűségét!

 

Milyen tartós élelmiszerre lehet szükség?

Liszt, cukor, olaj, rizs, konzervek, tészta, stb. A jövőben folyamatosan történik az adományok gyűjtése, ill. az adományok szétosztása a beérkező kérelmek alapján. Emellett továbbra is rendelkezésünkre áll Debrecenben egy raktárhelyiség, mely alkalmas ruhák, tartós élelmiszerek és kisebb méretű tárgyi eszközök tárolására. A jövőben is várjuk az Önök felajánlását is.

Hol adhatom le az adományokat?

Szent Lukács Görögkatolikus Szolgáltatópont

4029 Debrecen, Attila tér 7.

Nyitva: hétfőtől péntekig 8.00-12.00 között

Ezúton is köszönjük minden önzetlen embernek, aki az ünnepi készülődés közepette gondol a nehézsorsúakra is, hogy szebbé tegye az ő karácsonyukat is! Életükre Isten áldását kérjük!

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés