Karácsonyi ünnepség Hajdúszoboszlón
2019. 12. 21.

A Szent Lukács Görögkatolikus Idősek Otthonában is várják már az ünnepet

2019. december 18-án délután karácsonyi műsorral örvendeztette meg lakóit és hozzátartozóikat a Szent Lukács Görögkatolikus Idősek Otthona. Kerezsi Józsefné intézményvezető asszony és Fekete András atya, az intézmény lelki vezetője köszöntötte a résztvevőket. A rendezvény főszereplő házigazdája az intézmény kultúrcsoportja volt, mely 10 éve működik. Minden intézményi ünnep aktív közreműködői, de az otthon falain kívül is több helyen sikeresen léptek fel. Örömteli, hogy az elmúlt évben beköltöző új lakók is szívesen csatlakoztak a csoport munkájához, színesebbé téve ezzel a mindennapjaikat. Előadásukban Ady Endre, Bartáné Ember Erika és Bodor Miklós versei, valamint karácsonyi énekek hangzottak fel.

Két meghívott vendégcsoport is színesítette a karácsonyi műsort. A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Nádudvari Népi Kézműves Szakközépiskolája és Kollégiumának diákjai idén is betlehemes játékkal készültek az advent idején. A betlehemes játékot helyi hagyományok alapján állították össze, több diák részvételével.  A másik vendégcsoport Hajdúszoboszlóról érkezett, és kántálós ünnepi előadással örvendeztette meg a közönséget. A Szabó László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a Bárdos Lajos Általános Iskolában korábban is nagyon szép eredményeket mutató művészeti szakkörök átalakulása után jött létre. Mint önálló intézmény a város érdeklődő és tehetséges tanulói előtt is megnyitotta a személyiségfejlesztés e sajátos lehetőségét. Ma önálló intézményként, mint iskola az iskolában, maximális egyetértésben, egymást segítve működnek az önkormányzat hathatós támogatása mellett.

A nagyon szép és meghitt rendezvény zárásaként egy kis szeretetvendégségre hívta az intézmény a lakóit és hozzátartozóikat.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés