Kirándulás Hajdúdorogra
2022. 05. 23.

A hajdúszoboszlói Szent Lukács Görögkatolikus Idősek Otthonából május 10-én kirándulást szerveztünk Hajdúdorogra, a görögkatolikus Istenszülő templomba.

Lakóink nagyon készültek erre a napra, hiszen a koronavírus-járvány kirobbanása óta ez volt az első ilyen típusú közös programunk.

Délelőtt értünk Hajdúdorogra, ahol egy rövid templomkerti séta után be is tértünk a templomba. Mindenki nagy érdeklődéssel hallgatta a hajdúdorogi görögkatolikus közösség történetéről tartott kis összefoglalót, majd egy közös imádság és éneklés után, Asztalos Levente lakónk bűvölt el minket szavalatával. A gyönyörű templombelsőből áradó nyugalom nagy hatással volt mindannyiunkra, jól esett egy kicsit elmélyülni saját gondolatainkban a rohanó hétköznapok során.

A templom és a templomkert felfedezése után rövid sétát tettünk Hajdúdorog főterén, majd a Szent Bazil Gimnázium és Szakképző Iskolában elfogyasztott finom ebéd után indultunk haza. Hajdúszoboszlóra érve fagylalttal koronáztuk meg a napot. Mindenki kellemesen elfáradva, de élményekkel feltöltődve érkezett vissza az Otthonba.

 

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés