Krisztus születésének ünnepén
2022. 12. 31.

Az újszászi Szent Márton Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központban december 22-én került megrendezésre a dolgozói karácsonyi ünnepség, ahol Kovács Anett intézményvezető asszony köszöntötte a megjelenteket.

Az ünnepi programon - a nagy számban megjelent munkatársak mellett - részt vett Kapin István atya, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat lelki igazgatója, Löw Gábor intézményirányítási vezető, Sipos László titkár, Szkiba Tibor és Boros András görögkatolikus atyák, Miklós János római katolikus plébános, valamint Kaló Istvánné, Újszász Város alpolgármestere. Az elhangzott köszöntőbeszédek után közös imaórára invitálta a megjelenteket Tibor és András atya. Ezt követően az intézmény énekkara karácsonyi műsorral köszönte meg a dolgozók éves munkáját, majd a szociális és terápiás csoport munkatársai Kulka János: Hallelujah című ünnepi dalát elénekelték el.

Az intézményben másnap - a hagyományokhoz híven – az ellátottak karácsonyi ünnepsége került megrendezésre. Mint minden évben, ezúttal is színvonalas és megható előadással készültek a műsor szereplői. Az eseményen részt vett Dobozi Róbert, Újszász Város polgármestere, valamint Boros András atya. A város polgármestere a karácsonyi műsort követően ajándékkal lepte meg az ellátottakat.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés