Márciusban is gondoltak a nélkülözőkre
2020. 03. 08.

340 adag chilis bab fogyott el az ételosztáson

Akik görögkatolikus Szent Liturgiára szoktak járni, azoknak már nem szokatlan a debreceni Attila téren szorgoskodó önkéntesek látványa. A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat ugyanis minden hónapban egyszer megvendégeli a nélkülözőket meleg étellel. Márciusban a nagyböjt második vasárnapján, éppen a nemzetközi nőnapon osztottak egy tál chilis babot.

Ezúton is köszönjük a Hajdú-Bihar Megyei Élelmiszerbank Egyesület által felajánlott péksüteményeket és csokoládét, illetve a Debreceni Karitatív Testület segítségét is, tőlük ugyanis édességet kaptak a hölgyek. Hálával tartozunk az önkénteseknek is, akik ismét idejüket áldozták e nemes célra. Rájuk a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat külön gondolt, és egy szál virággal is megköszönték rendszeres, önzetlen szolgálatukat.

Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat Karitatív Iroda

A karitatív iroda 2017. október 1-jétől működik a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat keretein belül, együttműködve a Hajdúdorogi Főegyházmegyei Karitásszal. A karitatív tevékenység lényege, sajátossága, hogy a feladataink ellátásához szükséges forrásainkat támogatók, adakozók, önkéntesek bevonásával, az ő segítségükkel tudjuk megvalósítani, annak érdekében, hogy az evangélium küldetéséből fakadóan elérjük a rászorulókat.

A jövőben is várjuk az Önök felajánlását is: hétfőtől péntekig 08.00-12.00 óra között Debrecenben, az Attila tér 7. szám alatt. Köszönjük!

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés