Még tartanak az idősek hónapja programjai Újszászon
2023. 10. 22.

Újszász Város Idősügyi Tanácsa az önkormányzattal és helyi civil szervezetekkel együttműködve az idősek világnapja és hónapja (október) alkalmából több alkalomból álló rendezvénysorozattal várja 2023. október hónapban a szépkorúakat. Október 19-én az újszászi Szent Márton Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ néhány ellátottja, szociális-terápiás munkatársa és az Kovács Anett intézményvezető asszony is részt vett ezen az eseményen.

A programok között szerepelt civil szervezet bemutatkozása. Ennek köszönhetően ismerkedhettek meg az intézmény ellátottjai a Fekete József Kertbarát Körrel, az Újszászi Vasutas Egyesülettel, vagy az Aranyifjak Nyugdíjas Klub tagjaival, amely egyesületek képviselői bemutatták és ismertették a résztvevőkkel működésüket, valamint különböző finomságokkal látták vendégül a megjelenteket. Saját készítésű szörppel, lekváros és zsíros kenyérrel, kaláccsal kínálták a közönséget.
Ezt követően dr. Kállainé dr. Harangozó Helga előadása következett, A jó emésztés titka címmel.  A doktornő remekül összefoglalta a táplálkozással, egészséggel kapcsolatos tudnivalókat, melyből sokat tanulhattak a megjelentek. Előadását egy kis mozgással zárta, melyet lelkesen végeztek a résztvevők.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés