Megtartják az ifjúsági lelkigyakorlatot
2020. 03. 23.

Másképp rendezik meg ebben a mostani helyzetben

A Hajdúdorogi Főegyházmegye honlapján írja, hogy nagy örömmel jelezik, hogy az április 3-5. közötti időpontra, Máriapócsra tervezett Görögkatolikus Ifjúság Lelkigyakorlat nem marad el! Sajnos a jelenlegi állami és egyházi rendelkezések, valamint az egymás iránti felelősségünk jegyében jelen állás szerint személyesen nem fogunk tudni találkozni Máriapócson. Ugyanakkor a mostani helyzetben mindannyian érezzük, hogy még inkább szükségünk van Krisztus és egymás társaságára, beszélgetésre, imádságra, elmélkedésre, elmélyülésre.

Éppen ezért a tervezett időben (április 3-5. között) a virtuális térben tartjuk meg a Görögkatolikus Ifjúsági Lelkigyakorlatot, megadott időpontokban lehetőséget biztosítva szertartásokba, elmélkedésekbe, beszélgetésekbe való bekapcsolódásra, kérdések feltételére, játékra. Így – bár a személyes találkozás, a szertartásokba való fizikai bekapcsolódás lehetősége minden más formát felülmúl – mégis lesz alkalmunk fiatalos töltekezésre, önmagunk és egymás erősítésére.

Éppen ezért bátorítjuk a 14 és 28 év közötti fiatalokat, hogy aki még nem regisztrált, de szívesen bekapcsolódna ebben a formában ifjúsági lelkigyakorlatunkba, az jelentkezzen bátran! Ennek érdekében a jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk március 28-ig, jelentkezni itt lehet:  https://docs.google.com/forms/d/1r_UI-FTTskEu7ksvwQmhANopDlzGnOT0HNOEFRTYHk4/viewform?edit_requested=true , illetve az OGIF facebook oldalán (facebook.com/gorogifjusag) található űrlap kitöltésével lehet. A program és a bekapcsolódás részleteiről, technikai információkról a korábban és újonnan jelentkezők egyaránt értesítést fognak kapni, további információ Verdes Miklós atyától kérhető (verdesm@gmail.com, 06 20 82-89-527).

Hajdúdorogi Főegyházmegye

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés