Megújulni közös értékeinkben
2022. 09. 27.

Idén Szegeden, a Szeged-Csanádi Egyházmegye volt a házigazdája a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Katolikus Társadalmi Napok (KATTÁRS) rendezvénysorozatnak - szeptember 22. és 25. között. A programot ezúttal is azzal a céllal szerezték, hogy a katolikus egyház társadalmi tanítása, illetve gyakorlati megvalósulása, az egyház szociális tevékenysége bemutatásra kerüljön, s ahol a látogatókat kiállításokra, pódiumbeszélgetésekre várták. Mottója „Megújulni közös értékeinkben".

Szeptember 24-én a programsorozat kiemelkedő rendezvényeként családi napot tartottak a szegedi Dóm téren. Itt több mint 50 kiállító, szerzetesközösség, szervezet és egyesület színes programjai közül válogathattak az érdeklődők.

A kiállításon részt vett a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat is – a Görögkatolikus Metropólia képviseletében. A Fogadalmi templom és az árkádok előtti forgatagban Szeretetszolgálatunk munkatársai intézményeink bemutatása mellett gyöngyfűzéssel, puzzle-val, memória játékkal, kulcstartó készítési és színezési lehetőséggel várták a látogatóknak.

A programról bővebben itt olvashatnak:

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés