Megújult a Szent Mihály Görögkatolikus Idősek Otthonának kerítése
2023. 07. 26.

A közelmúltban befejeződtek a füzesgyarmati Szent Mihály Görögkatolikus Idősek Otthonát övező kerítés felújítási munkálatai. A rekonstrukciót követően az intézmény lelki vezetője, Kapin István atya és családja közös festést szervezett, amelyben részt vettek az otthon ellátottjai, a dolgozók és gyermekeik.

A felújított építményre bibliai jeleneteket festettek, így megjelent a teremtés, Noé bárkája és a magvető története is. Egy héten át családias légkörben, teljes összefogással vette ki részét mindenki a különböző folyamatokból.  A közös munka során új élményekkel gazdagodtak az otthonban élők, a munkatársak és a gyerekek, akik emellett megtapasztalhatták, hogy milyen jó érzés a segítő tevékenység. Valódi csapatépítés zajlott nap, mint nap az intézményben, azon túl pedig az intézmény kerítése, a felújításnak és a színezésnek köszönhetően, a város üde színfoltjává vált.

A munkálatok végén Kapin István atya megáldotta, megszentelte az építményt, majd közös imádságot mondott az itt élőkkel, dolgozókkal.

 

    „Te vagy, Uram, az Egyetlen! Te alkottad az eget, az egek egét és minden seregét, a földet és mind, ami rajta van, a tengereket és mind, ami bennük van. Te éltetsz mindent, és az égi sereg hódol előtted.” Nehemiás 9,6  

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés