Mozgalmas november Hajdúnánáson
2022. 12. 05.

Novemberben a hajdúnánási Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központban is elkezdődnek a karácsonyt megelőző előkészületek, a hat héten át tartó adventi időszak.

Az intézmény adventi koszorúján Lukács Imre atya imaóra keretében lobbantotta lángra az első gyertyát, ünnepváró gondolatai az adventi várakozás, a felkészülés időszakáról szóltak. Beszélt arról, hogy mit jelent a felkészülés, amikor felkészítjük lelkünket Krisztus eljövetelére.

-Vigyünk szeretetet a mindennapokba, szeretettel forduljunk az intézmény ellátottjaihoz és dolgozóihoz egyaránt – mondta Imre atya. November végén Hajdúnánás Város ünnepélyes adventi gyertyagyújtásán is részt vettek az intézmény lakói.

November 12., a szociális munka napja. Hajdúnánás Város Önkormányzata is ünnepi műsorral köszöntötte a szociális ágazatban dolgozókat. Az eseményen részt vett Simon Mihály, az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ intézményvezetője, aki beszédében betekintést nyújtott a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat munkájába, illetve ismertette a Szeretetszolgálat fenntartásában működő intézmények tevékenységét.

A szociális munka napja alkalmából Hajdúnánás önkormányzata minden évben polgármesteri elismerő oklevelet adományoz a városban működő szociális szolgáltatást nyújtó intézmények dolgozóinak. Idén az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ két munkatársa is elismerést vehetett át: Nyakó Lászlóné, a Fürdő utcai telephely dolgozója és Pusztai Istvánné, a Magyar utcai telephely munkatársa.

Gratulálunk az elismeréshez! 

 

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés