Nagy múltú debreceni cég felajánlásában részesültünk
2023. 11. 06.

Nagylelkű felajánlást vett át Ungvári Sándor, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat igazgatója és Kapin István atya, a Szeretetszolgálat lelki igazgatója Weisz Györgytől, a debreceni Felföldi Édességgyártó Kft. marketing és média tanácsadójától.

Az átadáson készült videó ITT tekinthető meg:

Felföldi József, a cég tulajdonosa 1500 csomag sajtchipset adományozott Szeretetszolgálatunknak

– A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat és a debreceni Felföldi Édességgyártó Kft. közötti együttműködés a rászorulók segítése mellett a bizalom építéséről és a támogató cégek bevonásáról is szól – kezdte gondolatait az adomány átvételekor Ungvári Sándor. Igazgató úr hozzátette, hogy ez a partnerség számos okból kiemelkedően fontos, és mind a Szeretetszolgálat, mind a támogató vállalat – mint példája, a Felföldi Édességgyártó Kft. cég – számára előnyös.

– Az egyik legfontosabb aspektus az, hogy a támogató cégek azáltal, hogy a Szeretetszolgálattal együttműködnek, hozzájárulnak a jótékony szervezet

munkájának eredményességéhez. Az élelmiszerek és egyéb adományok, amelyeket a vállalatok akár rajtunk keresztül juttatnak el a rászorulókhoz, hatalmas segítséget jelentenek azoknak, akiknek szükségük van rá. Ezáltal a cégek közvetlenül láthatják, hogy az általuk nyújtott támogatásnak milyen pozitív hatása van a közösségek életére – folytatta Ungvári Sándor a gondolatmenetét. A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat igazgatója hozzátette, meglátása szerint az ilyen partnerségek kiemelkedő lehetőséget kínálnak a cégeknek, hogy pozitív hírnévet építsenek. A támogató cégek részvételükkel mutatják, hogy fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást, és hogy hajlandók hozzájárulni a közösségek fejlődéséhez. A vállalatok hírneve így javul, amely hosszú távon pozitív hatással van a fogyasztók és a befektetők véleményére is. Az ilyen partnerségek fontos része a támogató cégekkel való hosszú távú kapcsolatok kialakítása.

– Amikor a vállalatok rendszeresen adományoznak a Szeretetszolgálaton keresztül, az hosszú távon erősíti a kapcsolatot, és lehetőséget teremt a szervezet és a vállalatok közötti fenntartható partnerség kialakítására. Ennek eredményeképpen a vállalatok hajlandók lehetnek még több támogatást nyújtani – mondta.

Végső soron Ungvári Sándor arról beszélt, hogy a Szeretetszolgálat és a Felföldi  Édességgyártó Kft. közötti partnerség egy jó példa arra, hogyan lehet hatékonyan összehozni a társadalmi felelősségvállalást és a jótékonyságot a vállalati világgal. A bizalom építése és a támogató cégek bevonása kulcsfontosságú a Szeretetszolgálat céljainak eléréséhez, és hasonló partnerségek segíthetnek más jótékonysági szervezeteknek is abban, hogy még több segítséget juttassanak el a rászorulókhoz.

A felajánlást a Felföldi Édességgyártó Kft. részéről Weisz György marketing és média tanácsadó adta át, aki az adományozás kapcsán elmondta, hogy a cég tulajdonosa nagyon szeret jótékonykodni, ez az egyik legfőbb ismertetője az életben Felföldi Józsefnek. 

– A cég az elmúlt időszakban negyven millió forint értékben adományozott csak abból a termékből, amit most a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat részére is felajánlott. Ebből többek között iskolák, intézmények és sportklubok is részesültek. Hogy miért? Felföldi József szeretné, ha azt éreznék az emberek (főként a debreceni társadalom), hogy ez a cég közös, ez a cég egy kicsit mindenkié – fogalmazott Weisz György.

A felajánlást hálásan megköszönvén az adományozó életére és munkásságára a Jóisten bőséges áldását kérjük.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés