„Nem vakok vagyunk, lássuk meg a másikat!”
2023. 12. 22.

Hajdúnánáson, az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ munkatársai is együtt ünnepeltek karácsony előtt. Az ünnep fényét emelte a helyi általános iskola diákjainak, valamint a Magyar utcai telephely ellátottjainak színes műsora.

Lukács Imre atya karácsonyi beszédében elmondta, nem szabad vakoknak lennünk, lássuk meg Krisztust embertársainkban.
– Ha körül nézünk, Krisztus nélkül az egész karácsony olyan furcsa, nem is lenne. Egy célért kell dolgoznunk minden nap a Szeretetszolgálatunknál: Krisztust meglássuk. A munkánkban, otthon, hiszen ő mindenhol jelen van, sokszor észrevehetetlenül, de ott van, vegyük észre – fogalmazott tanításában intézményünk lelki vezetője. Lukács Imre atya végül mindenkinek azt kívánta, hogy a karácsony tegye csodává jövőbeni napjainkat.
Az ünnepségen jelen volt dr. Tóth Rita, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat igazgatóhelyettese is, aki köszöntőjében Zorán sorait idézte. – „Apám hitte az ünnep örömét” – véli Zorán. De nem csak ő, mi is ezt hisszük, az ünnep örömét, éppen ezért ezzel a közös ünneppel köszönjük meg mindenkinek az egész éves munkát, melyre a jövőben is számítunk – mondta el röviden, tömören, de annál velősebben gondolatait Szeretetszolgálatunk igazgatóhelyettes asszonya.

https://www.youtube.com/watch?v=MAyQa-2uacw

Palánki István

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés