Önkénteseket keresnek!
2020. 11. 15.

Sürgős segítségre van szüksége a Magyar Vöröskeresztnek!

Telefonos szolgálatra toboroz önkénteseket a Hajdú-Bihar megyei Mentőállomásra a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete. A járvány elleni küzdelmet segítő feladatot teljesen biztonságos, elkülönített térben kell végezni. Aki teheti, most segítsen - kérik a vöröskeresztesek.

Most segíthetsz, küzdj a járvány ellen! – fontos, mégis egyszerű diszpécser-szolgálatra várja önkéntesek jelentkezését a Magyar Vöröskereszt Hajú-Bihar Megyei Szervezete a járvány elleni küzdelemhez. Az önkéntesek feladata, hogy telefonon tájékoztassák a mentők érkezéséről a Covid-19 tesztelésre otthonukban várakozókat. A munka helyszíne az Országos Mentőszolgálat Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének állomása (Debrecen, Külsővásár tér 14.), ahol elkülönített, fertőtlenített zárt térben, teljes biztonságban végezhetik munkájukat a segítők.

Óriási és sürgősen szükséges segítség ez, mert a Mentőszolgálatnak minden emberi erőforrását be kell vetnie a járvány elleni küzdelemben.

Légy önkéntes ezekben a nehéz időkben!

Az önkéntesek jelentkezését a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének elérhetőségein várják: a debrecen@voroskereszt.hu e-mail címen vagy munkaidőben az 52/ 414-321, 70/933 8396 ételefonszámokon.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés