Összesen 25 ózongenerátort adományoztak
2020. 05. 07.

A hajdúszoboszlói idősek otthona is kapott belőle

Hajdúszoboszló a világjárvány kihirdetésének elején elkülönített 10 millió forintot védekezési és megelőzési célokra. Emellett se szeri, se száma az adományoknak, sokan – szakkörök, óvónők stb. – saját kézimunkájukkal, maszkokat varrva járultak hozzá a veszély csökkentéséhez. Április közepén egy nagyvállalkozótól kapott az önkormányzat nyolc ózongenerátort, további tizenhetet pedig az elkülönített keretből vásároltak meg. Ezeket személyesen vitték, illetve adták át a város vezető testületének tagjai. Czeglédi Gyula polgármester április 28-án a három középiskolába, az Éltes Mátyás általános és speciális intézménybe, valamint a középiskolai kollégiumba vitt ózongenerátorokat. Az intézményvezetőkkel beszélve kifejtette, a helyi önkormányzat fontosnak tartja, hogy az érettségik lebonyolításához az állam által biztosított lehetőségek mellett segítséget nyújtsanak a diákok és az érettségiken közreműködő személyek egészsége érdekében.

Az ózongenerátorokból részesülők között vannak az önkormányzat intézményei, köztük a Járóbeteg-Ellátó Centrum, illetve a nyolc tagóvodát magába foglaló óvodai intézmény is. Ők két ózongenerátort kaptak. Vásároltak berendezést a házi felnőtt- és a gyermekorvosi rendeléseknek, a védőnőknek, a mentőknek, a tűzoltóknak, a rendőrségnek is. Ezen túlmenően a reformátusok Anna Idősek Otthona és a Szent Lukács Görögkatolikus Idősek Otthona is részesül e hasznos, hatékony adományban. A sorból nem maradtak ki az állami fenntartásban működő általános iskolák sem.

haon.hu/Tibai Irma

De mire is jó az ózongenerátor?

Ez egy olyan hatóanyag, amely 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór! Felveszi a harcot a kórokozókkal, az élősködőkkel, vagy a kellemetlen szagokkal! Ezzel könnyedén lehet fertőtleníteni vegyszermentesen, megküzd a baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombákkal, atkákkal!

  • A felületen megtapadó, valamint levegőben jelen lévő vírusok, baktériumok, penész és egyéb gombák ellen hatásos.
  • A mikroorganizmusokat úgy pusztítja el, hogy nincs fertőzöttség visszaesés, tehát a kórokozók nem tudnak immunitást felépíteni, ez a hagyományos vegyszerek esetében nem garantált.
  • Légnemű halmazállapotának köszönhetően a szabad kézzel és szemmel nem elérhető helyekre is beszivárog, melyeket másképp tisztán tartani lehetetlen!
  • Vegyszermentessége okán beteg, vagy idős emberek esetében, csecsemők, illetve kisgyermekeknél, illetve legyengült immunrendszerrel rendelkezőknél is lehet ilyen módon, hatékonyan fertőtleníteni a helyiséget. A tiszta, vírusmentes levegő megóv a légzőszervi megbetegedésektől, asztmától és allergiától.
  • Kíméli a földet, óvja a környezetet, mivel 100%-ban BIO eljárás.
kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés