Sportnapot szerveztek Újszászon
2022. 06. 25.

Az újszászi Szent Márton Szociális Szolgáltató Központban, június 22-én „Mozdulj” címmel sportnapot szerveztünk ellátottjaink számára, amellyel elsődleges célunk volt a mozgáskedv felkeltése, a mozgásigény növelése.

A közös zenés bemelegítő torna után asztalitenisz, íjászat, darts, lengőteke, tollaslabda, kosárra dobás és kapura gurítás versenyszámokban mérhették össze ügyességüket a résztvevők. Bár a meleg a nap folyamán egyre fokozódott, de ez mégsem szegte  kedvüket  és láthatóan jókedvvel és aktivitással vettek részt  a programokban, hiszen   a versenyzés során lehetőség nyílott önmaguk erejének, ügyességének kipróbálására.

A napot az izgalommal várt eredményhirdetés zárta, ahol oklevéllel és ajándékokkal jutalmaztuk a versenyszámok legjobbjait. A díjátadáskor  kiemeltük és megdicsértük a résztvevőket  aktivitásukért,  sportszerűségükért.

Végül fáradtan, de boldogan mondhattuk el közösen szervezők és résztvevők: „Ez egy igazi közösségi nap volt, ahol mindenki megtapasztalhatta az önfeledt versenyzés és a sikerélmény érzését.”  

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés