Sporttábor, Hajdúdorog
2018. 08. 01.

A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat tematikus sporttábort szervezett a hátrányos helyzetű gyermekek számára Hajdúdorogon.

 

A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat tematikus sporttábort szervezett a hátrányos helyzetű gyermekek számára Hajdúdorogon. A táborba meghívást kaptak a Szeretetszolgálat által fenntartott gyermekvédelmi központok gyermekei, így intézményenként tíz-tíz focizni tudó és mozogni szerető hátrányos helyzetű gyermek és kísérőik vehettek részt a táborban.

Tehetséges fiataljaink immár harmadik alkalommal kellemesen és hasznosan tölthették el szabadidejüket. A négynapos sportolást minden nap valamilyen vetélkedés tette még szebbé, izgalmasabbá. Volt dekázó verseny, lábtenisz bajnokság, cso-csó, darts és asztalitenisz verseny, a labdák állandóan pattogtak. Egy napot a strandon tölthettek gyermekeink, ahol a foci mellett úszásra is volt lehetőség.

A szállást, étkezést, valamint a tornaterem és sportpálya használatát a hajdúdorogi Szent Bazil Görögkatolikus Oktatási Központ biztosította számunkra. Minden intézmény kapott egy labdát, tollaslabda készletet, ugráló köteleket, asztalitenisz ütőket, hálót, ping - pong labdákat, kosárlabdát, frizbi korongot, strand labdát, Darts táblát, melyet haza is vihetett.

A tábor az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósulhatott meg, melyet ezúttal is szeretnénk megköszönni.

 

Fényes Zsolt

Szent Lukács Görögkatolikus Gyermekvédelmi Közponnt mb.intézményvezető

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés