Szent Lukács Focikupa
2018. 12. 05.

2018. december 1-én a futballé volt a főszerep Hajdúdorogon: ismét a Szent Bazil Oktatási Központ sportcsarnoka adott otthont a VIII. alkalommal megrendezett Szent Lukács Focikupának

 

Szent Lukács Focikupa

 

  1. december 1-én a futballé volt a főszerep Hajdúdorogon: ismét a Szent Bazil Oktatási Központ sportcsarnoka adott otthont a VIII. alkalommal megrendezett Szent Lukács Focikupának. A rendezvényt Gánicz László, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat lelki igazgatója nyitotta meg, majd a résztvevők közös imája után kezdetét vették a csoportmérkőzések, ahol 6 csapat sorsolásuknak megfelelően, két csoportban mérhette össze ügyességét.

A Vándorkupát tavaly a Szent Lukács Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ Nevelőszülői hálózatának csapata vihette haza, s őrizte egy évig.

A délelőtt folyamán, akik éppen nem a pályán rúgták a bőrlabdát, különböző kézműves és ügyességi foglalkozáson vehettek részt. A kínálat bőséges volt: gyöngyfűzés, kirakózás, színezés, sakk és még számos foglalatosság közül választhattak a gyermekek és fiatalok. A szabadidős tevékenységet választók kuponokat gyűjthettek, amelyeket délután Dörmi szeletre és szaloncukorra válthattak be.

A finom ebéd után került sor a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat három emeletes születésnapi tortájának elfogyasztására.

Délután a helyosztó mérkőzések következtek. Az izgalmas csatákat követően a Szent Lukács Vándorkupát Hajdúnánás csapata vihette idén haza, miután ők lettek a Torna győztesei. Második helyen a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat felnőttekből álló csapata végzett, míg a harmadik helyet a Szent Lukács Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ csapata szerezte meg.

Minden résztvevő csapat jutalomban részesült, az első három helyezett csapat tagjainak nyakába érem is került, melyeket Ungvári Sándortól, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat igazgatójától vehettek át a csapattagok.

Külön díjak átadására is sor került: a Torna legjobb kapusa, a legjobb mezőnyjátékos és a gólkirályi cím is kiosztásra került, valamint idén rendhagyó módon a „legstílusosabb kapus” rögtönzött különdíj is gazdára talált Tripsó Zoltán Intézményvezető Úr személyében.

Gratulálunk a Focikupán résztvevő valamennyi csapatnak az elért eredményekhez!

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés