Támogatás egy magyar ruhagyártó jóvoltából
2020. 07. 15.

Érkezik a BabaPakk!

Különleges adományozó kopogtatott a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat ajtaján júniusban. Egy olyan budapesti, 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely 28 éve gyárt minőségi baba- és gyerekruhákat családi vállalkozásként. Az együttműködés keretén belül az Andrea Kft. BabaPakk elnevezésű csomagját ajánlotta fel szervezetünknek.

 

 

Mi is az a BabaPakk?

Júniusban indult útjára az Andrea Kft. akciója, elsősorban gyermeküket váró édesanyáknak készítenek össze hasznos holmikat tartalmazó csomagokat: kistakaró, mosdó kesztyű, pelenka, kiscipő, cumisüveg és szoptatáshoz szükséges segédeszközök is kaptak helyet benne. Az akcióba bekapcsolódott más támogató is: a Pampers, a Tommi Type és a Lansinoh. Egy csomag értéke körülbelül 10.000 forint. Ezt teljesen ingyen adják oda a várandósoknak. A „BabaPakk” program keretében minden hónapban 100 darab ilyen dobozt készítenek össze, melyből 50 db-ot közvetlenül a weboldalukon keresztül juttatnak el a kismamáknak. További 50 db-ot pedig különböző szervezeteknek ajánlanak fel, többek között a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálatnak.

Dudás Betti, az Andrea Kft. marketingvezetője elmondta: a cég rendszeresen támogat alapítványokat hasonló módon. Most olyan célcsoportot kerestek, akik gyerekekkel foglalkoznak, és rászoruló családokkal állnak kapcsolatban. Így találtak rá a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálatra. Mint említette: ha a jövőben más formában lenne szükség segítségükre, arra is nyitottak, hiszen nemcsak a kicsiknek, hanem a kisiskolások részére is gyártanak ruhákat. Sok olyan termékük van emellett, ami mérethiányos, kiment a divatból, vagy lejárt a licence, és nem forgalmazhatják tovább. Ezeket nem szeretnék tárolni, inkább karitatív akció keretében adják oda olyan családoknak, ahol nagy hasznát vehetik az ilyen segítségnek.

A jövőben minden hónapban 10 ilyen BabaPakk talál majd gazdára, első körben a Szent Lukács Görögkatolikus Korai Fejlesztő és Gyermekrehabilitációs Központ ellátottjai között. Az akció részleteiről itt tájékozódhatnak.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés