Ünnep volt
2023. 01. 09.

Az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ hajdúnánási telephelyén a december hónap a várakozásról, Jézus Krisztus megszületésének ünnepére történő felkészülésről szólt.

Az intézmény karácsonyi ünnepségén a lakók versei és énekei mellett a Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói és tanárai adtak koncertet - az idősek nagy örömére. Az ünnepséget Lukács Imre atya és Gacsályi Gábor református lelkész nyitotta meg közös imával, majd Szólláth Tibor Hajdúnánás város polgármestere köszöntötte az intézmény lakóit és munkatársait, aki az ünnepség végén minden ellátottnak karácsonyi finomságokat tartalmazó csomagot adott át. 

 

Hajdúdorogon a Szent Bazil Görögkatolikus Óvoda, a Mese Sarok Óvoda és a Hajdúdorogi Egyesített Napközi Otthonos Óvodák adtak műsort. Ezen a napon a legkisebbek nyújtották át nagy ajándékukat az ellátottaknak: az öröm élményét. Verseikkel, énekeikkel nem csak a közelgő ünnepeket idézték fel, de mindannyiunk gyermekkorát is. Viszonzásul, hálájukat kifejezve az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ játékokkal kedveskedett az óvodáknak, melynek átadásakor közel 100 fős gyermeksereg műsora fogadta az ajándékozókat.

A szociális intézményben tartott karácsonyi hangversenyen a hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanárai hangszereikkel, több tanítvány énekes és előadó tehetségével szerzett örömteli perceket az ellátottaknak.

Igazi karácsonyi koncerten érezhették magunkat az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ munkatársai és ellátottai, amikor részt vettek a város Szent Bazil Görögkatolikus Gimnáziumában tartott ünnepváró műsoron, ahol az óvoda, az általános iskola és a művészeti iskola egy-egy kórusa lépett fel.

Hajdúnánáson, a Magyar utcai telephelyen élő ellátottak karácsonyi műsorában ünnepi énekek és versek mellett a lakók közös betlehemes játéka tette még szebbé a karácsonyvárást. A fellépők ezzel az előadással hálálták meg az otthon dolgozóinak egész éves munkáját, viszonozták azt a szeretet és törődést, amelyet a munkatársak adnak az év 365 napján. A műsor ajándékozással zárult, meghitt légkörben. Szeretettel átadott, kisebb-nagyobb ajándékokkal, és egy szép gesztussal lettek gazdagabbak a jelenlévők.

 

 

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés