Vannak még csodák!
2020. 12. 11.

És vannak még nagyon-nagyon jó emberek a világon!

A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat fenntartásában működő Hajdúsági Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ egyik kollégája sokat segít munkája során az arra rászoruló embereknek. Sajnos, van az úgy, hogy ezek a segítők is támogatásra szorulnak. Az ő történetük – főleg így karácsony előtt – igencsak szívet melengető. Olvassák az ő sorait sok szeretettel!

 

 

Kedves Támogatóink!

Az idei év eleje nagyon sok nehézséget és változást hozott a mi életünkbe is! Eljött egy pillanat, amikor úgy éreztük, nem bírjuk tovább egyedül, segítséget kell kérnünk! Mindig azért dolgoztunk, hogy lányainknak - súlyos mozgássérülésük ellenére - a lehető legboldogabb, élményekkel teli életet biztosítsunk! Világossá vált számunkra, hogy lakáshitelünk mellett nem vagyunk képesek olyan autó vásárlására, mellyel a további években meg tudjuk oldani lányaink szállítását. A városunkban mindig szeretettel fordulnak felénk az emberek, így a segítségüket kértük. Felhívásunkra azonnal reagáltak! Városunk lakói, az ország több helyén élő ismerősünk, valamint azok ismerősei és ismeretlenek, külföldön élő barátaink mindannyian ügyünk mellé álltak. Végül a televízióban is megjelent történetünk, melynek köszönhetően egy nagyobb összegű adomány érkezett, így az új autó ára összegyűlt! Kevesebb, mint egy hónap alatt valóra vált az álmunk, melyet felfogni is alig voltunk képesek. Az a sok szeretet, felénk fordulás, segítségnyújtás, amit kaptunk leírhatatlan! Olyan csodákban részesültünk, amelyet álmodni sem mertünk! Tél végén keresgettük, melyik autó lenne a legmegfelelőbb és elérhető számunkra, így tévedtünk be véletlenül egy autókereskedésbe! Együtt gondolkoztunk, hogyan lehetne megoldani a speciális igényünket! Segítőkészségük, hozzáállásuk problémánkhoz példaértékű! 

Az adományozóknak köszönhetően a mai napon egy "álomautó" tulajdonosai lettünk! Örömünk határtalan! Köszönjük mindenkinek a felajánlását, segítségét! 

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepet és Boldog Új Évet kíván a Nagy Család!

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés