Vitamint kapnak a Szeretetszolgálat munkatársai
2020. 11. 13.

Az ellátottak a vírus által különösen veszélyeztetett célcsoportnak számítanak

A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat vezetősége kiemelten fontosnak tartja a munkavállalóik egészségmegőrzését. A COVID-19 vírusfertőzés idején kollektív felelősségünk a járvány terjedésének megelőzése, és hogy az előírásoknak megfeleljünk, illetve azokat betartsuk. Ez most fokozott jelentőséggel bír, így vitaminnal támogatják a dolgozókat.

 

 

Mit tesz ennek érdekében a Szeretetszolgálat?

A járványhelyzet szakmailag megfelelő kezelésére a fenntartó és az intézmények vezetősége különös gondot fordít kezdetektől fogva: időben és ismétlődően megtörténik a munkatársak és ellátottak tájékoztatása a helyes kézhigiénéről, a köhögési etikettről, a szellőztetés fontosságáról, a védőeszközök használatáról, folyamatosan biztosítottak a szükséges védőeszközök, megvalósult a szükséges protokollok és intézkedési tervek kidolgozása és bevezetése/alkalmazása. Emellett vitaminnal támogatják őket az egészségük megőrzésében: "Béres C-vitamin 1000 mg RETARD filmtabletta csipkebogyó kivonattal + 2000 NE D3-vitamin" készítményt adtak át a munkatársaknak.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a szociális intézmények idős és beteg ellátottai a vírus által különösen veszélyeztetett célcsoportnak számítanak, így az ő védelmük fokozott jelentőséggel bír. Ezekben az intézményekben szeptember eleje óta látogatási és intézmény-elhagyási tilalom van érvényben. Sajnos könnyen bejuthat ennek ellenére is a betegség. Ezért a vezetőség arra kéri a dolgozóikat, hogy munkaidőn kívül is tartsák be a korlátozó rendelkezéseket – saját és ellátottjaik egészsége érdekében is.

Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat vezetősége

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés