Kígyózó sor állt a Szolgáltatópont előtt
2020. 12. 15.

Tartós élelmiszert oszottak

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat Karitatív Irodája 2020. december 15-én tartós élelmiszerosztást szervezett. A rászoruló családokat Debrecenben, az Attila tér 7. szám alatt várták. Mint minden évben, idén is kaptunk anyagi felajánlást magánszemélyek részéről, nem volt ez most se másként: ennek köszönhetően tudtak a munkatársaink közel 70 csomagot kiosztani. Ezekbe többek között konzerveket, üdítőt, lisztet, olajat, kekszet, majonézt, ketchup-ot és száraztésztát is pakoltak. A nagyvonalú adományozónk azonban szeretne névtelen maradni. Isten áldja Őt segítőkészségéért!

Az adventi időszakban továbbra is várjuk a hasonló felajánlásokat, hogy minél több emberen segíthessünk!

Milyen tartós élelmiszerre lehet szükség?

Liszt, cukor, olaj, rizs, konzervek, tészta, stb. A jövőben folyamatosan történik az adományok gyűjtése, ill. az adományok szétosztása a beérkező kérelmek alapján. Emellett továbbra is rendelkezésünkre áll Debrecenben egy raktárhelyiség, mely alkalmas ruhák, tartós élelmiszerek és kisebb méretű tárgyi eszközök tárolására. A jövőben is várjuk az Önök felajánlását is.

Hol adhatom le az adományokat?

Szent Lukács Görögkatolikus Szolgáltatópont

4029 Debrecen, Attila tér 7.

Nyitva: hétfőtől péntekig 8.00-12.00 között

Ezúton is köszönjük minden önzetlen embernek, aki az ünnepi készülődés közepette gondol a nehézsorsúakra is, hogy szebbé tegye az ő karácsonyukat is! Életükre Isten áldását kérjük!

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés